Chalkidikin vihreät oliivit ovat tärkeä E-vitamiinin, B1-, B6- ja B12-vitamiinien lähde ja sisältävät hyvän määrän A-vitamiinia, jotka ovat erittäin tärkeitä ravitsemukselle ja terveydelle.
Vihreät oliivit korjataan syyskuun ja lokakuun välillä, ja erityistä tuotantoprosessia noudatetaan tarkasti, mikä korostaa tämän arvokkaan hedelmän herkullisia ominaisuuksia. Se on yksi maailman kaupallisimmista oliivilajikkeista ja sitä löytyy useilta alueilta Chalkidikista, mutta yleisesti ottaen Pohjois-Kreikasta.
Punaisia, lihavia luonnollisia paprikoita, jotka on käsin leikattu ja täytetty Chalkidikin vihreillä oliiveilla. Se on täydellinen ruoka miedon, mutta hieman mausteisen, makean ja suolaisen maun ystäville. Kaikki nämä maut ovat läsnä Chalkidikin oliiveissa, jotka on täytetty punaisella, makealla, luonnollisella paprikalla ja ne voivat täydentää mitä tahansa ruokavaliota.
Kivettömät oliivit ovat kultavihreitä. Tiivis ja rapea liha. Hieman hapokas ja suolainen maku. Ne sopivat yhteen kaikkien ruokien kanssa tai alkupalana, ja ne ovat herkullinen välipala. Ne ovat rikkaita kertatyydyttymättömistä rasvoista, jotka ovat hyödyllisiä terveydelle. Ainoa asia, joka niistä puuttuu? Kivi. Olemme poistaneet sen puolestasi.